Beurzen

evenementen_beurzen

Als organisator van een beurs heeft u het vaak al druk genoeg met uw eigen werkzaamheden. Laat the Event Engine u het werk uit handen nemen.

Door het brede netwerk van the Event Engine kunnen wij u vanuit één punt de volledige inrichting en aankleding van uw beurs aanbieden. Zo maken wij gebruik van hedendaagse technieken om binnen no-time een hal vol hoogwaardige stands neer te zetten. Tevens voorzien wij graag de specifieke wensen voor een klant, denk hierbij aan een specifieke kleur vloertapijt, extra reclame-uitingen, of afspeelapparatuur voor media. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast denkt the Event Engine graag met u mee als het gaat over de inrichting en decoratie voor uw beurs. Immers deze details bepalen hoe behaaglijk de bezoeker zich voelt en verlengt aanzienlijk de tijd dat zij binnen blijven. Dit komt uiteraard weer ten goede voor de standhouders welk weer resulteert in een positieve reactie van uw klanten en een geslaagde beurs.

The Event Engine biedt de mogelijkheid aan de volledige signing voor uw beurs op zich te nemen. The Event Engine beschikt over DTP’ers die altijd paraat staan om uw drukwerk voor u te ontwikkelen. Daarnaast levert the Event Engine alle drukwerk die benodigd zou zijn voor een evenement op elk gewenst materiaal. Denk hierbij aan reclame-uitingen, bewegwijzeringsborden, toiletborden of vloerstickers.

Ook weten wij raad indien het gaat over complexe stroomverdelingen voor uw beurs. Zo zal de ene standhouder hooguit zijn laptop willen gebruiken, terwijl een andere graag een volledige barista in zijn stand heeft staan. Deze specifieke wensen van uw klant dienen uiteraard geïnventariseerd te worden en moeten nauwkeurig uitgerekend worden. Stroomuitval tijdens een beurs is immers onwenselijk en kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden.