Over ons

Hoe werkt “the Event Engine”?

The Event Engine creëert, ontwerpt, organiseert en faciliteert uw evenement. Door nauw samen te werken met leveranciers biedt the Event Engine u een totaalpakket voor uw evenement. The Event Engine is uw one-stop-shop en totaalleverancier voor uw stand, beurs, congres, bedrijfs- of publieksevenement.

Dit biedt u een aantal voordelen:

  • U hoeft niet zelf op zoek te gaan naar alle diverse leveranciers voor de materialen voor uw evenement. The Event Engine houdt nauwe contacten met leveranciers door het hele land en zoekt voor u de voordeligste opties uit. Door niet gebonden te zijn aan één partij is het mogelijk dat the Event Engine bijkomende kosten als transport- en personeelskosten kan drukken door een leverancier te vinden die dichtbij gelegen is van uw evenement. Ideaal ook indien u ervoor kiest om ecologisch verantwoord zaken te doen.
  • Door niet zelf te investeren in materialen kan the Event Engine overheadkosten voor opslag en dure bedrijfspanden laag houden.
  • Doordat the Event Engine niet zijn eigen materialen hoeft terug te verdienen kan deze veel flexibeler zijn in het aanbod. Waar u bij de meeste leveranciers gebonden bent aan de materialen die zij zelf in hun inventaris houden, heeft u bij the Event Engine de mogelijkheid eindeloos te combineren en beschikt u altijd over de laatste trends.
  • The Event Engine behoudt het contact met alle partijen en verzorgt een nauwkeurige en complexe tijdsplanning. Op deze manier voorkomt u overlap in de bouw en afbouw van uw evenement.
  • Last, but not least weet u met the Event Engine direct waar u aan toe bent en krijgt u één verzamelfactuur voor uw evenement, zonder verborgen kosten. The Event Engine kiest ervoor volledig transparant te zijn. Op onze offertes worden alle services en kosten volledig gespecificeerd.
evenementen_wat-we-doen

The Event Engine is daarmee de ideale partner voor elk type evenement. Wij verhogen de prestaties en gaan voor het maximale rendement. Wij zorgen ervoor dat alles in lijn loopt en is de drijvende kracht achter uw evenement.

The Event Engine; empowering your event!